Gama completa de produse RAVENOL - Made in Germany
by AUTONEXT. Magazinele noastre:
ULEI RAVENOL - Magazin RAVENOL Romania
0 Produse 0,00 Lei COŞ

Nu ai adugat produse in COSUL TAU.

Informatii UTILE pentru colaborare

Vanzari En-Gross

Pentru vanzari en-gross si colaborare cu magazine de piese auto, ateliere si service-uri  va rugam sa ne contactati la adresa de mail office@piese-autonext.ro si sa ne trimiteti mai multe detalii cu privire la varianta de colaborare pe care o doriti.
 

Cum comand o piesa auto?

Va punem la dispozitie urmatoarele variante:
Indiferent de varianta pe care o alegeti, va rugam sa aveti disponibile urmatoarele informatii despre autoturismul/autocamionul pentru care cautati piese:
 • MARCA SI TIPUL (exemplu: SKODA FABIA,DACIA LOGAN, FORD TRANSIT, IVECO EUROSTAR)
 • SERIA DE SASIU -17 caractere - Pozitia E in taloanele noi sau 3 in talaonele vechi
 • Anul fabricatiei
 • Detalii despre Motor (capacitate cilindrica, putere, combustibil)
 • Alte specificatii cu privire la optiuni si dotari
 • Lista cu necesarul de piese auto pe care le cautati

Dupa furnizarea informatiilor de mai sus, pe baza SERIEI DE SASIU echipa de ofertare identifica in mod corect piesele compatibile, destinate explicit utilizarii pe autoturismul indicat. Veti fi contactat in cel mai scurt timp, telefonic sau prin e-mail, pentru a vi se transmite oferta pentru reperele solicitate sau pentru a confirma comanda deja trimisa direct de pe site.

Unde gasesc magazinele de piese auto - AUTONEXT?

AUTONEXT pune la dispozitie clientilor sai exclusiv MAGAZINUL ONLINE disponibil la adresa www.piese-autonext.ro.
Nu vindem produse prin intermediul magazinelor clasice de piese auto. Toate produsele se comanda telefonic, prin e-mail sau direct de pe site, se comunica si se pastreaza legatura cu clientul prin telefon/e-mail, iar comanda finala este livrata catre acesta prin distributia proprie sau prin retele de curierat rapid. De asemenea, comenzile se pot ridica doar dupa confirmare si din punctele de livrare/ridicare comnzi pe care le gasiti actualizate AICI 

Cum se livreaza si cat dureaza livrarea unei piese auto?

Metode de livrare:
 • Prin distributie proprie in Bucuresti, Buzau sau oriude in tara in functie de valoarea comenzii.
 • Prin retele de curierat rapid (Fan Curier, Urgent - Cargus Curier, Nemo Expres, DPD Curier, Sameday) - in toata tara.
Costurile de livrare actualizate si termenele aferente le puteti gasi pe pagina:  Costuri de livrare

Cum platesc?

Metode de plata:
 • Ramburs - numerar la livrarea comenzii prin curier sau prin distributie proprie, in limitele impuse de lege!
 • Online cu cardul: dupa confirmarea comanzii si verificarea compatibilitatii produselor se emite o factura proforma pe care veti avea posibilitatea sa o achitati online cu cardul.
 • Ordin de plata / Transfer bancar in contul indicat in factura proforma aferenta fiecarei comenzi. Livrarea se va efectua dupa inregistrarea platii in contul nostru bancar.
 • Depunere numerar in cont. Atentie, pot exista comisioane percepute de banca pentru depunerile numerar la ghiseul bancii.
 • Pentru alte metode de plata va rugam sa ne contactati!

Comisioane:
 • Pentru depunerea de numerar in contul nostru ING se percepe de banca un comision de 15 ron/depunere, indiferent de valoare.
 • Nu exista niciun alt comision sau taxa ascunsa perceputa de Autonext Vision SRL.
 • Toate preturile afisate pe site includ TVA.

Cum returnez un produs?

Conditii de acceptare a returului unui produs:
 • Ambalajul produsului nu a fost deteriorat sau murdarit.
 • Produsul se afla in stare perfecta, fara urme de montaj, zgarieturi, praf, ulei etc.
 • Returul se anunta in maxim 48 ore de la cumparare, in urma contactarii telefonice a magazinului AUTONEXT. Se stabilesc telefonic restul de detalii pentu retur.
 • Pentru probleme de garantie - Vezi detalii Garantie!

Cum procedez?
 • Ma asigur ca atat produsul, cat si ambalajul sunt in stare perfecta, fara urme de montaj, ulei, praf etc.
 • Contactez magazinul AUTONEXT la telefon 0770.780.841 in maxim 48 ore de la cumpararea produsului.
 • Comunic ca vreau sa returnez produsul si solicit inlocuirea cu alt produs sau returnarea sumei platite.
 • Vom stabili impreuna metoda de predare/ridicare a produsului pentru retur, in functie de programul si locatia dvs.

Garantia produselor

Detalii despre garantia produselor vandute de SC AUTONEXT VISION SRL:
 • Toate produsele beneficiaza de garantia acordata de PRODUCATOR.
 • Acordarea garantiei se supune unor conditii.
 • SC AUTONEXT VISION SRL este un intermediar intre PRODUCATOR si CLIENTUL FINAL, consumatorul. Va asiguram ca facem toate eforturile necesare intocmirii si solutionarii cazurilor de garantie in favoarea clientului!


*Atentie! Problemele de garantie presupun existenta unor vicii sau defecte ale produselor din fabricatie. Nu includ defecte cauzate de montajul gresit, utilizare in alte conditii decat cele pentru care au fost fabricate etc.

Conditii de acceptare a garantiei:

 • Prezentarea facturii fiscale cu care au fost cumparate produsele si talonul autovehiculului pentru care si pe care s-au montat piesele.
 • Produsul se afla in perioada de garantie (12 luni pentru majoritatea produselor)
 • Piesele au fost montate in conformtitate cu indicatiile producatorului raportate la fiecare tip de autoturism in parte.
 • Piesele au fost montate in service auto autorizate RAR pt tipul de masina detinut si dotate conform standardelor pentru tipul de lucrare respectiv.
 • Piesele au fost montate de personal calificat si specializat in domeniul respectiv.
 • Se prezinta devizul de montaj/reparatie complet eliberat de unitatea in care au fost efectuate reparatiile/montajul produselor, cu numarul de kilometrii de la bord din momentul montarii. ATENTIE! SOLICITATI DEVIZ DE MONTAJ (CU TOATE DATELE COMPLETATE) LA MOMENTUL MONTARII PIESELOR, NU LA MOMENTUL APARITIEI UNEI DEFECTIUNI/PROBLEME! 
 • Se prezinta o nota de constatare eliberata de un service autorizat RAR care sa contina descrierea defectiunii precum si numarul de kilometri de la bord din momentul constatarii acesteia.

In urma constatarii indeplinirii conditiilor de mai sus, se deschide o Fisa de Garantie, se preia produsul si se trimite la producator pentru constatarea si determinarea defectului de fabricatie. Dupa confirmare din partea producatorului, produsul va fi inlocuit sau suma achitata va fi restituita.

Termeni si conditii generale

1. Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.piese-autonext.ro, denumite in continuare SITE, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest SITE.

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor SC AUTONEXT VISION SRL (denumit in continuare AUTONEXT). AUTONEXT nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
 • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

Astfel AUTONEXT nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de AUTONEXT sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre AUTONEXT ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate AUTONEXT VISION SRL. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea AUTONEXT sau a afiliatiilor sai. AUTONEXT va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

Denumirea SC AUTONEXT VISION SRL, sub orice forma ar aparea in site si SIGLA AUTONEXT precum si combinatiile acestora cu orice cuvant sau simbol grafic, folosite in site, sunt marci inregistrate ale SC AUTONEXT VISION SRL. Ele pot fi utilizate numai cu acordul SC AUTONEXT VISION SRL si numai in legatura cu produse sau servicii AUTONEXT. Utilizarea altor marci inregistrate afisate in site este permisa numai cu acordul proprietarilor lor de drept.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte despre produsele si activitatea SC AUTONEXT VISION SRL.
SC AUTONEXT VISION SRL nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze SC AUTONEXT VISION SRL printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest SITE pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SC AUTONEXT VISION SRL de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea SC AUTONEXT VISION SRL nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

SC AUTONEXT VISION SRL se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. SC AUTONEXT VISION SRL nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-ul www.PIESE-AUTONEXT.ro conform acestor Termeni si Conditii”.

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

 

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre SC AUTONEXT VISION SRL in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. SC AUTONEXT VISION SRL se obligã ca datele personale sã nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

7. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, SC AUTONEXT VISION SRL si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza Site-ul AUTONEXT si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC AUTONEXT VISION SRL in vederea efectuarii de studii de piata;
 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • solutionarea de catre SC AUTONEXT VISION SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate;
 • alte activitati intreprinse de SC AUTONEXT VISION SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

SC AUTONEXT VISION SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii. SC AUTONEXT VISION SRL nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

9. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre site-ul www.PIESE-AUTONEXT.ro datele lor personale le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre SC AUTONEXT VISION SRL prin acest sistem asupra drepturilor lor. 

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SC AUTONEXT VISION SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@piese-autonext.ro

10. Modificari ale politicii de confidentialitate (Politica de confidentialitate)

Modificari ale prezentei politici de confidentialitate ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termeni si Conditii constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si SC AUTONEXT VISION SRL in privinta utilizarii site-ului www.piese-autonext.ro. SC AUTONEXT VISION SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.


Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa office@piese-autonext.ro.